F06678-Sisak Alumínium Fix Mount Rozsdamentes Acél Kiigazítás Hosszú Csavart Kap A GoPro Hero 2 3
Újszülött

F06678-Sisak Alumínium Fix Mount Rozsdamentes Acél Kiigazítás Hosszú Csavart Kap A GoPro Hero 2 3

HUF 1836.00

Rendelhető

Meleg Tippek, hogy kedves Korea vásárlók felhívjuk a figyelmét, hogy most már a posta központ a csomagot keresztül új irányítószám,szóval, hogy győződjön meg arról, hogy a parcella hajó ki időben,kérjük, frissítse a szállítási cím módosítsa a zip-kód azonnal,köszönöm az együttműködését~~~~
Jó Hír!!!
Kedves Oroszország vevő :
Hogy oldja meg a hosszú szállítási idő, hogy Oroszország,most már örülök, hogy elmondjam, hogy've megjelent egy kiváló szállítási mód :
Most Epacket, hogy Oroszországnak csak 7 15 napon belül kiszállítani,valamint nyomon követheti a csomag teljesen,ha kell, ezt a szállítási módot,amikor parancsolgatni, a boltban,kérjük, válassza az " Eladó,'s Szállítási mód ",megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy az ügyfelek egy jobb szolgál~~~~
Is,uraim, Franciaország , Kanada , Egyesült Királyság , Ukrajna , Ausztrália , Izrael , Szaúd-Arábia, Norvégia is válassza ezt a szállítási módot,kérjük, válassza az "Eladó,'s Szállítási mód" ha inkább Epacket,gyorsabb, mint a post-mail!!!
Sisak Alumínium Fix Mount Rozsdamentes Acél Kiigazítás Hosszú Csavart Kap A Go Pro Hero 2 3
Csomagolási Listát :
1*Alumínium Fix-Hegy
1* Beállító Csavart
Szállítás :
1. A szállítás függ a választás.
2 Instruction : a tömeg, méret, megbeszéltük a csomag részletei nem a tényleges tömeg, méret az árut, ha azt kell tudni, hogy a tényleges tömeg, méret, akkor csak meg kell, hogy lépjen kapcsolatba velünk.
3 Szállítási idő :
1) Transzfer fejlett országokban körülbelül 7-45 nap
2) a Távoli országok mintegy 2-8 hét
4 Amennyiben a vevő szeretné, hogy több gyorsabban szállítási módot, mint a DHL stb, kérjük kommunikálni velünk, a megnövekedett szállítási.
5 Utasítás : A szállítási idő függ a vásárló's vámkezelés idő, vagy Vis Maior. Amennyiben a vevő nem kapja meg, az áruk hosszú ideje már, reméljük vevő lépjen kapcsolatba a vámhatóság vagy a helyi posta, annak érdekében, hogy az áruk hamarosan.

A termékről

Típus:
Mini Állvány / Könnyű
Anyag:
Alumínium
Márka Név:
BGNing
Használat:
Digitális Fényképezőgép

Az ügyfél választása