420Pcs/ Doboz Húz Gyűrűt Spade Nem Szigetelt Elektromos Hullám Kábel Vezeték Végén Szigetelés Kábel Csatlakozó Hideg Nyomja meg a Terminálok
Újszülött

420Pcs/ Doboz Húz Gyűrűt Spade Nem Szigetelt Elektromos Hullám Kábel Vezeték Végén Szigetelés Kábel Csatlakozó Hideg Nyomja meg a Terminálok

HUF 2657.00
HUF 3240.00

Rendelhető


Jellemzők
Anyag : Vörösréz
A. W. G : 22-12
Kábel Méret : 0.5-4mm2
Max. áram : 19-37 A
Csomagolás : Műanyag doboz
Felület : Tin Bevonatú
Csomagolás : Műanyag doboz
Specifikáció
Termék Mutasd
A Szolgáltatásról
Szerint a Pekingi idő, ügyfélszolgálati munkatársaink online 8 : 00-5 : 00 munkanap. Az munkaszüneti nap, akkor a megbízás közvetlenül vagy jegyezze fel a rendelés a kéréseket, vagy küldj egy üzenetet az Üzenet Központ nem fog válaszolni, amint lehetséges.
Képekről
Ezek a fotók alapján hozott igazi termékek. A szín különbség elkerülhetetlen, figyelembe véve a fény, kijelző felbontás. Kedves, kérjük, legyen figyelemmel az igazi termék, ha lesz. Ha szigorú a termékek színe, kérlek, gondold meg kétszer, mielőtt megrendelését üzletünkben, köszönöm a megértést, együttműködést!
A Fizetési
Fogadjuk el, hogy minden fizetési hogy a felsorolt által a vatera piacterén.
Arról, fogadó
Szeretném leszögezni, hogy nem tudom irányítani a szállítási sebesség ígéretet a szállítás dátuma. Az idő a megrendelés becsült szállítási idő nem a valós szállítási idő. De ígérem, majd a hajó, hogy a terméket a lehető leghamarabb után a fizetési halad a biztonsági ellenőrzés a vatera piacterén.
Erről visszajelzést
A közepes, mind a negatív visszacsatolás elfogadhatatlan, mint a következők :
1.Nem tudom irányítani a kifejezett vagy a sebesség, de akkor lépjen velünk kapcsolatba, amikor találkozol a logisztikai vagy kézbesítési problémák, igyekszünk a legjobb, hogy megoldja a problémákat.
2.Vásárolni áruházunkban, kérjük, lépjen kapcsolatba velem azonnal, amikor úgy érzi, boldogtalan, majd próbálja meg megoldani a problémát egy kellemes vásárlási élmény.

A termékről

Márka Név:
YJCAL
Típus:
Lug
Modell Száma:
EZ-420
is_customized:
Yes

Az ügyfél választása