A legjobb Minőségi fékfolyadék Teszter Mini Elektronikus Toll, 5 LED DOT3/DOT4 Autó Jármű Diagnosztikai Eszközök, Autó Tartozékok
Újszülött

A legjobb Minőségi fékfolyadék Teszter Mini Elektronikus Toll, 5 LED DOT3/DOT4 Autó Jármű Diagnosztikai Eszközök, Autó Tartozékok

HUF 1744.00
HUF 2235.60

Rendelhető

Fék Folyadék Folyadék Teszter Auto 5 LED Autó Jármű Vizsgálati Eszköz
Köszönjük, ha ezt a fékfolyadék teszter.
A teszter lehet használni, mint egy digitális fékfolyadék teszter alkalmas annak meghatározására, fék folyadék minőségét.Kifejlesztett professzionális felhasználásra astomotive műhely, valamint a szerviz.Minőség tesztelt szereplő öt Led-ek szempontjából "százaléka víz a fékfolyadék".
Készen áll a fékfolyadék Teszt
Csavarja le a fékfolyadék tartályt,majd húzza le a kupakot a fékfolyadék teszter.Dip a teszt szondát a fékfolyadék fel, hogy a műanyag felni a készülék.
Ellenőrizze Folyadék Minőség
Nyomja meg a gombot a bekapcsoláshoz,a zöld LED világít.Helyezze be a teszter a tározó egy pillanatra, majd a teszter eredmény helyesen jelzi a Led-ek.Elnyomják a gombot a kikapcsoláshoz.A teszter automatikusan kikapcsol, ha körülbelül 15 másodperc inaktivitás.
Teszter Tulajdonságok : 1. Ellenőrizze a minőségi fékfolyadék minőségű 2. 5 Led-ek jelzik százaléka víz a fékfolyadék 3. Automatikus kikapcsolás 4. Által üzemeltetett LR03 AAA 1,5 V elem ( Nem tartozék ) Teszter Utasítások : fékfolyadék észlelési toll alapján a változást a vezetőképesség meghatározása a nedvesség változás fékfolyadék. Ez egyértelműen azt mutatja, amennyiben a nedvesség található a fénykibocsátó dióda, magas nedvességtartalom vezet alacsonyabb forráspontú, befolyásolja a fékhatás. Piros jelzi, hogy a fékfolyadék azonnali csere, zöld képviseli jó állapotban van, a sárga azt jelzi, hogy az állam elfogadható, de hamarosan cserélni. 1. a zöld LED világít = víztartalom a fékfolyadék H2 O 2. a sárga LED világít = fékfolyadék vizet tartalom H2 O = 1, 5% - 3%, továbbra is használni, teszt, megint hat hónappal később 3. a piros LED világít = víztartalom a fékfolyadék H2 O> 3%, nem lehet tovább használni a fékfolyadék kell cserélni Piros LED : változás fékfolyadék 4.Piros LED villog : az akkumulátor cseréje 5.LED sárga : alacsony nedvességtartalom, ellenőrizze még egyszer a hat hónap 6.LED zöld : fékfolyadék vonalak / cella sorban Teszter Jellemzők : Öt LED kijelzők mutatják, hogy a vizsgálati eredmények pontosabb. Vizsgálati DOT 3, DOT4, DOT5 fékfolyadék Nyomja meg a kapcsolót a bekapcsoláshoz, a zöld LED azt jelzi, hogy az akkumulátor megfelelően, a zöld fény nem ragyog nevében, Hogy cserélje ki az akkumulátor Automatikus kikapcsolás Műszaki paraméterek : Zöld : az Akkumulátor JÓ, hogy van, fék folyadék nem tartalmaz a víz Zöld / sárga : fék olaj a víz-tartalma kevesebb, mint 1%, jobb fékfolyadék teljesítmény, könnyű használat. Zöld / sárga / sárga : fék olaj a víz tartalma 2%, fék folyadék továbbra is használható. Zöld / sárga / sárga / piros : fék olaj a víz tartalma körülbelül 3% - os, a javasolt csere, fék folyadék. Zöld / sárga / sárga / piros / vörös : fék olaj a víz-tartalma legalább 4% - ot, a fékfolyadék azonnal ki kell cserélni felelős nagyon veszélyes. Figyelem : 1. Cserélje ki az akkumulátort, ha a gree LED nem világít p tovább után nyomja meg a power gombot.Mossuk ki a szonda, a lap használat után vízzel. 2.Bőrre jutás után a fék folyadék,alaposan mossa le az érintett bőrfelületet vagy ruházatot vízzel. 3.Ne tegye ki fékfolyadék, hogy a légkör hosszú ideig, mint a folyadék erősen higroszkópos! Csomagolás : 1* fékfolyadék teszter (anélkül, hogy ügyet)

A termékről

Márka Név:
K KWOKKER
Elektronikus:
No
teljesítmény:
W
Elem Magasság:
8cm
Hardver Verzió:
fékfolyadék teszter
Szoftver Verzió:
Legújabb Fékfolyadék Teszter
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Feszültség:
1.5V
Anyag Típusa:
Műanyag
Elem Szélessége:
5cm
Elem Hossza:
22cm
Elem Súlya:
85kg
Modell Neve:
Mechanikus Tesztelők
Elem Típusa:
Electrical Testers & Test Leads
Különleges Funkciók:
Fékfolyadék Teszter Toll

Az ügyfél választása