EGYEDI Esküvői Matrica - Mr & Mrs Bajusz, a szád . Személyre szabott Esküvői Matricák, Címkék vagy Kategória,Egyedi Név, Dátum
Újszülött

EGYEDI Esküvői Matrica - Mr & Mrs Bajusz, a szád . Személyre szabott Esküvői Matricák, Címkék vagy Kategória,Egyedi Név, Dátum

HUF 2524.00
HUF 2524.50

Rendelhető


A Mr & Mrs Bajusz, az Ajka pedig Személyre szabott Esküvői Matricát vagy a Címkék a tökéletes befejezése érintse meg a zárolási a borítékokat, meghívók, vagy party kellék! Használja, ha a csomagolás, a termék, ajándék címkék vagy a pecsét süteményekben. Címke a gyermek holmiját, ebéd táskák, italok, vagy a könyveket. Esküvő Party kellék . . . az ötletek végtelen!
Majd add hozzá az információt.
Akkor az egyik lehetőség, hogy a design az esküvő, minden egyes tétel csak egy design, ha megvásárolja 2 sok választás két design.
Csak meghámozzuk, majd bottal!
Ők is nagyszerűen működik a víz üveg fedő! ( mi is van más méretű, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.)
A matricák csak akkor, se cukrot tartalmaz.
Tartalmazzák a következő információ a MEGJEGYZÉSEK ELADÓ mezőbe :
-Menyasszony & Vőlegény Nevek
-Esküvő Dátuma
A nyomtatás előtt a stiker, majd küldünk a minta fájl erősítse meg először,de felhívjuk a figyelmet, a 24-sok köszönet.
Kérdése van Matricák & Kategória 1.Erősítse meg a tervezés, nyomtatás előtt, hogy a megrendelés Után küldünk önnek a tervezés fájlt 12,győződjön meg arról, vásárlók is megkapja a csomagot a lehető leghamarabb, kérjük, ellenőrizze az idő, vagy a matricák lesz elküldve közvetlenül . 2. Minden olyan karakter, vagy betűk állnak rendelkezésre ? Igen, ez az. Minden nyelvi karakterek elfogadható. 3. Elküldhetem a logó a saját? Igen, Kérem, azt mutatja, hogy a logó, mielőtt a megrendelést néha a logó nem állnak rendelkezésre. Köszönöm. 4. Hogyan kell küldeni a szöveg, hogy eladó? Van egy határ, hogy távozzon a szöveg kell, a megrendelés során. De ott is csak írja be a magyar Karaktert. Ha más Betűket, kérjük, kattintson a rendelés üzeneteket hagyjanak minket szöveg kell. Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy a szöveget el nekünk megfelelő. 5.Lehet, hogy a nyomtatás a ugyanaz a dizájn, mint kategória? Igen.Ha kell, címkék, kérjük, küldje el a sorrendben első, de nem fizetnek, majd kapcsolatba lépni velünk módosítsa ár, csak többe kerül, $1. Köszönöm. 6.A méret Amikor választás a méret, pls fontolja meg a design levelet, ha a tervezési sok betű választás átmérő 20mm, vagy 28mm, a levél lenne, úgy néz ki, nagyon kicsi. köszönöm.

A termékről

szín:
Diameter28mm, Diameter20mm, Diameter35mm, Diameter50mm, Diameter70mm
Minta:
Állat -, Levél -, Szív -, Rács,Bajusz,Fiú & Lány,Rajzfilm Autó,Szám,Rajzfilm Figura,Csíkos,Angyal,Csillag,Ruházat,Arc
Alkalomra:
Márka Név:
Xinka
Anyag:
Karton
is_customized:
Yes
is_customized:
Yes
Átmérő:
2.8 cm,3,5 cm,5cm,7cm

Az ügyfél választása