Tin Whistle Ír Síp, Furulya Feadog C/D Key Penny Síp, 6 Lyuk Feadan Klarinét Fuvola Flauta Hangszer
Újszülött

Tin Whistle Ír Síp, Furulya Feadog C/D Key Penny Síp, 6 Lyuk Feadan Klarinét Fuvola Flauta Hangszer

HUF 4128.00
HUF 4587.30

Rendelhető


Ír Síp, Furulya Feadog D Kulcs-Tin Whistle Ír Penny Síp, 6 Lyuk Feadan Síp Klarinét Fuvola Flauta Hangszer
Mi csak eladni versenyképes termékek. Kérjük, ne hasonlítsd a termékek más, alacsony ár termékek,minden fuvola ellenőrizni fogják a hang profi zenész a fenti 4-szer, mielőtt raktár-ki,nem fogjuk küldeni a minősített termékeket vásárlók, nyugodtan vásárolni,azt kapja, amit fizetni kell!
Az Ír síp, furulya, is ismert, mint az ón-síp, penny fuvola, síp, furulya, ami egy elég népszerű Ír jellemzők nemzeti Hangszerek.
D dallam síp, furulya tartozik, hogy egy ilyen Szoprán síp, furulya, a hang tiszta, dallamos, kissé rekedtes, levegőt mérsékelt, jó választás a rigorouslearning Ír síp, furulya.
Belső réteg a síp, furulya, a réz cső, külső réteg nikkel bevonat, réz cső jobb jobb üreg rezonancia, nikkel bevonat réteg hatékonyan megakadályozza, hogy az oxidáció .
Minőségi Garancia :
Van szakmai QC csapat, hogy a magas színvonalú termékek, megfelelő csomagolás, minden szállítmány.Biztosak vagyunk benne, hogy a zenei eszközök pontos hang,vonzó hang,sima teljesítmény, elegáns megjelenés.Minden egyes termék lesz ellenőrzött, bevizsgált szállítás előtt,ezért felajánljuk, hogy a termék jó minőségű, de alacsony ár,azt hiszem, akkor egy elégedett termék tőlünk.
Vám-Kibocsátás(a Kevésbé, vagy egyáltalán nem Vámhatóság az Adót Az Árut!)
Mi lesz a hajó elemet, majd a jelentés az áru értékének 5 Lehet, hogy ki kell fizetni, nincs vám.De a vámhatóság nyissa meg a csomagot, revalue a termékek néha,van elég tapasztalat segít abban, hogy a termék keresztül biztonságosan.
Visszatér :
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Visszajelzés :
Nagyra értékeljük a véleménye vagy javaslata van, mint vevő,mi mindent megteszünk, hogy megkapja a legtöbb pozitív visszajelzést áll rendelkezésre.ha nem tetszik a termékeket semmilyen, az ok,kérjük, hogy küldjön nekünk visszajelzést,akkor köszönöm szépen!Kérjük, lépjen kapcsolatba velem közvetlenül, mielőtt elhagyja a nurtual vagy negatív visszajelzést!
Ír Síp, Furulya Feadog D Kulcs-Tin Whistle Ír Penny Síp, 6 Lyuk Feadan Síp Klarinét Fuvola Flauta Hangszer

A termékről

Modell Száma:
0004
Nyílás Kialakítása:
MEGNYITÁS
A Test Anyaga:
Réz-Oxid-Nikkel
Márka Név:
SevenAngel
Hang:
D
Lyukak száma:
6 holes
dallam:
D
szín:
Ezüst
Ón-Síp hossza:
29cm
Fúvókát anyag:
ABS
Felületi Kezelés:
Nikkel bevonatú
Gyártási hely:
Anglia
Tömeg:
36g

Az ügyfél választása