A CO2-Lézer Gumi Bélyegző Gravírozás Gép K40 LIHUIYU M Anyja Vezérlőpult Testület Co2 Lézeres Gravírozó Vágó DIY 3020 3040
Újszülött

A CO2-Lézer Gumi Bélyegző Gravírozás Gép K40 LIHUIYU M Anyja Vezérlőpult Testület Co2 Lézeres Gravírozó Vágó DIY 3020 3040

HUF 5165.00
HUF 7827.30

Rendelhető


K40 LIHUIYU M alaplapon Co2 Lézeres Vezérlő Panel Gravírozó Vágó Megjegyzés : a lista csak a Control Panel, Tábla
Kifejezetten Mini lézeres gravírozó 1 db Li HUIYU Vezérlőpult Tábla Szállítás : USA, Oroszország, E-Csomag, más ország által regisztrált mailt a nyomon követési számot. Ha a fizetési megerősítette, szállítási lesz 1-2 munkanapon belül. Mi lehet frissíteni a szállítás a DHL/Fedex/EMS, ha van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Ez körülbelül 7-15 munkanap USA, Oroszország. ha másoknak országok, Kérjük, ellenőrizze a következő hivatkozásokat :
Ország
Kb. Szállítási Idő
Egyesült KIRÁLYSÁG / Ausztrália
20-30 munkanap
Kanada / Spanyolország / Franciaország / Nyugat-Euró
25-40 munkanapon belül
Olaszország / Németország / Egyéb
25-45 munkanapon a valószínűtlen esetben, ha a vissza a kérést, el Tudjuk fogadni a visszaküldött termék követő 60 napon belül a vevő megkapja. Minden visszatér tartalmaznia kell az eredeti elemek sértetlen állapotban, újra eladható állapotban, eredeti csomagolásban. Vevő felelős a szállítási költség.
Van egy kiváló csapat, hogy támogassa az ügyfélszolgálat, hogy a válasz minden kérdésre, segítsen megoldani a problémát,ezért NE habozzon, lépjen kapcsolatba velünk!
Keresek ügynökök mindenütt a világon, mi lesz az ön számára a Legjobb Árajánlatot.

A termékről

Modell Száma:
a co2-Lézer alaplap
Márka Név:
NCSign

Az ügyfél választása