20MHz FM Bővítő Átalakító Honda 2003 Rádió Frekvencia Váltó
Újszülött

20MHz FM Bővítő Átalakító Honda 2003 Rádió Frekvencia Váltó

HUF 4590.00

Rendelhető


Autó Rádió FM Sáv Bővítő Frekvencia Változás Átalakító alakváltó Japán Világszerte Honda 20 MHz Magas minőségű kristályok mind az fm engedélyeztük, hogy győződjön meg róla, hogy csak figyelj, hogy a hangminőség, nem olcsó !
Lehet, hogy mint :
Japánban, a rádiók készülnek, hogy kapják meg a frekvenciát 76 Mhz, hogy 90 Mhz. De más országokban is kell annyira, mint 108 Mhz. Az elektronikus fm bővítő BŐVÜL a tartományban egy Japán autó rádió 108 Mhz-es.
Telepítés :
A maximális hatékonyság érdekében a készülék, kérjük, kövesse az egyszerű telepítési utasításokat :
1. Távolítsa el a rádió a dash szerezni, vagy tisztán antenna bemeneti csatlakozó rádió.
2. Húzza ki az antenna vezet a rádiót.
3. Csatlakoztassa az antenna vezet be a női aljzat az FM Bővítő.
4. Csatlakoztassa a férfi plug-től az FM Bővítő be az antenna csatlakozó a rádióban.
5. Csatlakoztassa a vörös hatalom vezet az FM-Sáv Bővítő +12 voltos tápegység az autó segítségével a fekete gyors érintse meg a csatlakozó tartozék. Lehetőség szerint használja a kiegészítő takarmány, amely ellátja a rádió.Ez biztosítja az áramot, míg a rádió működése.
NB. Az FM Bővítő földelt keresztül a meglévő antenna. Ellenőrizze, hogy a készülék egyértelmű mozgó pedálok, fűtés ellenőrzések, stb. Ha a jármű fel van szerelve egy Diversity antenna rendszert, csatlakoztassa a Zenekar Bővítő, hogy a fő légi, majd húzza ki a sub - légi, de javasoljuk illik egy Zenekar Bővítő minden antenna bemenet.
FQA : az alább Felsorolt számos, gyakran ismételt kérdések .
1. Fontos, hogy fut Zenekar Bővítő 12 Voltot?
A zenekar Bővítő arra tervezték, hogy a 12 Voltot. Ott állnak rendelkezésre, 24 V Zenekar Nyújtani, emellett a 24 Voltos járművek 24 V-os 12 V-os átalakító futtatni a sztereó rendszer.
2. Mit Rádió duplázás?
Közös FM Nyújtani vagy Rádió Állomás Dupla-Ups által okozott változó 20 Mhz sávszélesség a 14 Mhz sávszélesség ( 88 Mhz to108 Mhz átkerült az 76 Mhz, hogy 90 MHz ), illetve egymást átfedő Japán együttes FM Sáv, valamint a Nemzetközi FM ( 88 Mhz, hogy 90 Mhz ) pl : Rádió 105.4 Mhz-es, valamint 95.4 Mhz-es, mind a dallam az autót rádió 85.4 Mhz-es.
3. Mit rádiófrekvenciás Üres Foltok?
Közös Zenekar Nyújtani frekvenciájú harmonikus által generált Kristály oszcillátor. Operációs jóval fogadó frekvenciák termelő üres foltok frekvencia hangolási tartomány. A 10 Mhz frequency shift Üres Foltok 90, 100 Mhz a 12 Mhz shift vannak 96-108 Mhz for14 Mhz shift 98 Mhz a 16 Mhz shift 96 Mhz, valamint 18 Mhz shift 90 and108 Mhz.
4. Nem a Zenekar Bővítő változás az Autó Rádió Kijelző
Nem a Zenekar Bővítő nem változtat a rádió kijelző, csak változik az eredeti frekvencia egyszer hangolt, program előtti válasszuk a memória.
5. Vagy FM Nyújtani mind egyformák ?
Nem, ők nem egyformák. Lehet, hogy működik, de itt is lehet, vagy több elégtelen teljesítmény problémákat. E. G. rádió interferencia, gyenge a jel, nem megfelelő sávszélesség.
6. A Rádió szűrő fontos?
Alapvető követelmény, amely a nem kívánt frekvenciák zavarja a tolódott FM. Sajnos a legtöbb országban frekvencia tartomány teljes mértékben hasznosítják, így a nagy számok Kommunikációs Berendezések működési magasabb, illetve alacsonyabb FM. Kompromittáló szűrő teljesítményét eredményezi, több beavatkozás történik .
7. Tudom megváltoztatni a autórádió meghatározott belsőleg új FM-Sáv ?
Igen, van egy kis számú állítja, hogy meg lehet változtatni kell a változó a microcontroler szoftver és / vagy cseréje tuner csomag.

A termékről

GPS type:
Receiver & Antenna
Modell Neve:
HON-20A
Márka Név:
RINSON
Autó, Hogy:
A legtöbb autógyártó

Az ügyfél választása