VETUS 5SA-JP Időpont Nagy Pontosságú Nem Mágneses Anti-Sav nagyon nehéz Csipesz A Mobiltelefon, Tablet órajavítás Fogó
Újszülött

VETUS 5SA-JP Időpont Nagy Pontosságú Nem Mágneses Anti-Sav nagyon nehéz Csipesz A Mobiltelefon, Tablet órajavítás Fogó

HUF 3483.00

Rendelhető

Az orosz vásárlók kérjük, adja meg a teljes nevét! Teljes név az a név + apai név + vezetéknév. Vetus csipesz minden kiváló standard. Jellemzője, hogy a Vetus JP Soros Csipesz (más, mint a többi sorozat) : 1. Elfogadja, advanced, vastag, rozsdamentes acél, Teljes hő kezelés, Magas keménység ( 45 HRC ). 2.A felület polírozott, valamint homokfúvott matt kezelés. 3. Nem mágneses, kopásállóság, Korrózió ellenállás, Magas hőmérséklet, Időpont, Nagy Pontosságú, Anti-Sav. VETUS csipesz 1996-ban Alapított, egy kutatás-fejlesztési, gyártási, értékesítési Csipesz Profi produkciós vállalat. Tíz év után a fejlődés, ez lett a legnagyobb Ázsiában Csipesz Szakmai gyártó egy éves teljesítménye kiváló minőségű fogó 1,5 millió, mindenféle közepes, illetve alacsony fogó 2 millió. VETUS csipesz széles körben használt, elektronika, órát, ékszert, ruhát, ellenőrzés pick-szer, vegyszer, labor, valamint a high-tech területeken, mint a termék minőségi szabványok által a Svájci tervező, alternatív Svájc, Japán, Tajvan, Egyesült Államok, valamint egyéb szakmai márkák. VETUS célja, hogy garantálja a minőséget, hogy az ügyfelek minőségi termékek. Csak magas minőségű, Csipesz, VETUS csipesz állandóan, folyamatosan, ügyfél-elégedettség a fürge törekvés a célok. Termékek Show 5 SA-JP : MEGJEGYZÉS :
KÁRT A TELEPÍTÉS SORÁN NEM A MI FELELŐSSÉGÜNK, ILLETVE A JÓTÁLLÁS NEM TERJED KI. KÉRJÜK, ELLENŐRIZZE A KOMPATIBILITÁST A VÁSÁRLÁS ELŐTT.
Visszajelzés : Mi mindent megteszünk, hogy hagyja, hogy azonnali pozitív visszacsatolás a show elismerését a vásárlás. Ha bármilyen okból vannak olyan kérdések, hogy a termék vagy a szolgáltatás, kérjük, hogy annak érdekében, hogy elérje, hogy minket annyira, hogy meg tudjuk oldani a kérdés az ön számára. Visszajelzés a legfontosabb eszköz a vatera piacterén, hogy egy eladó, illetve arra törekszünk, hogy van egy tökéletes visszajelzést minden ügyfél. Tehát, ha valami nem tetszik, kérlek adj egy esélyt.

A termékről

Modell Száma:
5SA-JP
Fogó Stílus:
kínai
Alkalmazás:
Multi Funkcionális
Típus:
Hosszú Orr
is_customized:
Yes
DIY Kellékek:
Fémmegmunkálás
Jellemzők:
Antimagnetikus
Kezelni Stílus:
Egyenes
Anyag:
Rozsdamentes Acél
Anyag:
302
Specifikáció:
110mm
Mágnesesség:
Egyik sem
Merevség:
HRC45
Név:
vetus csipesz

Az ügyfél választása