104*9cm Szénszálas Matrica Autó Hátsó Lökhárító Papucs Védő Küszöb Pedálok Fedezni Ford Kuga Menekülés Szélén Mondeo Focus
Újszülött

104*9cm Szénszálas Matrica Autó Hátsó Lökhárító Papucs Védő Küszöb Pedálok Fedezni Ford Kuga Menekülés Szélén Mondeo Focus

HUF 3388.00
HUF 3807.00

Rendelhető


Isten hozta nálunk!
A napirendi pont 100% ugyanaz, mint a leírás. Van gazdag nemzetközi kereskedelmi, szállítási tapasztalat. amit kínálunk jó minőségű, kiváló szolgáltatás, valamint segítsen megmenteni a költség. Sok-sok arany, ezüst standard vevők vásárlási sok különböző elemeket a boltban eladni őket saját hazájukban. Alig várom, hogy az együttműködés hamarosan.
104*9cm Szénszálas Matrica Autó Hátsó Lökhárító Papucs Védő Küszöb Pedálok Fedezni Ford Kuga Menekülés Szélén Mondeo Focus
Leírás
1.Méret : 104cm * 8,9 cm
2.mennyiség : 1 db sorozatonként
3.autó készítő : Ford Kuga Menekülés Szélén Mondeo Focus
4.szín : bozót, fekete, szénszálas fekete,szénszálas ezüst
5.majd küld egy ingyenes kaparó,segít a bot jobb!
Tudod, 4 D szénszálas ?
4 D szénszálas más, mint a többi belső szén-rost, sok szellőző a vissza, ami nem lesz hólyagos a nap.
Fotó megjelenítése
Hogyan kell Fizetni?
1.Elfogadjuk a alipay a vatera piacterén, tudod fizetni a hitelt kocsi, ez nem probléma. Mint tudjuk,alipay lehetővé teszi, hogy küldjön fizetési gyorsan biztonságosan az interneten.
Hogyan kell szállítani?
Csak a hajó a tétel, hogy a címet a vatera piacterén. Kérjük, ellenőrizze a szállítási címet, illetve szállítható. Ha azt akarja, hogy küld egy másik címet, kérjük, változtassa meg a helyes címet a vatera piacterén mielőtt fizetni.
Arról, Vám, Vámkezelési Díj
Mint tudjuk,a vámok, valamint a vámhatóság adót kell fizetni minden egyes elemeket, ha a napirendi pont nyitotta meg, majd ellenőrizni a vámhivatal által az adott országban. Az ár nem tartalmazza az Vámok, Értéket Adó, Vámkezelési Díj, egyéb költségek. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a többletköltségeket fog, mielőtt a megrendelés.
Ha az elem visszatér hozzánk, mivel a vevő hajlandó fizetni a díjakat,akkor nem küldje el újra, kivéve, ha a vevő kiegészíti azokat a díjakat.
Ha azt akarja, hogy segítsen csökkenteni a vám-díj, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy mennyi értéket kell tüntetni a számlán. akkor fogjuk csinálni, mint amit mondott.
Hogyan lehet nyomon követni?
Kínálunk a szállítási száma után küldjük a tétel, hogy te. követheti ezt a szállítási száma a 3-5 munkanapon később a China Post honlapján. Azt mondják, hogy az általunk küldött e tétel neked. Ön is tudja követni ezt a szállítási száma a Poszt honlapján az országot, miután ez a tétel elhagyta a kínai szokások. Ha úgy találja, hogy nem tudja nyomon követni ezt a szállítási száma a poszt honlapján az ország, talán a postára, nem sikerült feltölteni a szállítási információkat a honlapon, vagy késik feltölteni,de ez még mindig szállítási most. Ne félj semmit.
Hogyan tér vissza?
Fogadjuk el, hogy vissza ezt az elemet, ha nem tetszik utána. De meg kell fizetnie a szállítási költség ha küld vissza. A feladó címe van írva a vatera piacterén, így kérjük, küldje el a tételt vissza a helyes címet. Ha nem találja, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba,akkor adjuk meg a részleteket a cím.
Hogyan visszatérítés?
1.Mi visszatérítjük a TELJES kifizetés NEM MENTSÉG, ha nem kap ez a pont a végén.
2.Mi visszatérítjük a TELJES fizetési szintén NEM mentség, ha ez az elem sérült, vagy törött a szállítási folyamat.
3.Mi visszatérítjük a TELJES fizetési szintén NEM mentség, ha ez a tétel nem használható jól, de kérjük, írja le, hogy miért nem használják jól a fotó, illetve videó első.

A termékről

Elem Típusa:
Stílus Legömbölyített Léc
Különleges Funkciók:
Védelem
Anyag Típusa:
Szénszálas
Márka Név:
muchkey
Modell Év:
24808
200000204:
200003546,200003546,200003546

Az ügyfél választása