nyakörv+póráz Valódi Bőr kerek nyakörv, Kiváló minőségű varrási kutya bőr póráz erős Közepes Nagy méretű Kutyák, fekete szín
Újszülött

nyakörv+póráz Valódi Bőr kerek nyakörv, Kiváló minőségű varrási kutya bőr póráz erős Közepes Nagy méretű Kutyák, fekete szín

HUF 3199.50

Rendelhető

nyakörv+póráz Valódi Bőr kerek nyakörv, Kiváló minőségű varrási kutya bőr póráz erős Közepes Nagy méretű Kutyák, fekete szín
Méret részleteket :
nyakörv hossza : 74cm
gallér beállítási tartomány : 50cm-65cm
Póráz lendth : 120cm
A csomag többek között :
1 DB póráz + 1 DB nyakörv
Amennyiben a vevő szeretné, hogy több gyorsabban szállítási módot, mint EMS, DHL, stb, kérjük kommunikálni velünk, a megnövekedett szállítási.
Utasítás : A szállítási idő függ a vásárló's vámkezelés idő, vagy Vis Maior. Amennyiben a vevő nem kapja meg, az áruk hosszú ideje már, reméljük vevő lépjen kapcsolatba a vámhatóság vagy a helyi posta, annak érdekében, hogy az áruk hamarosan.
Értékesítés utáni szolgáltatás :
Fogjuk ellenőrizni az áru minőségét a szállítás előtt. Ha vannak váratlan problémák történt, reméljük, hogy megoldja a problémákat, a vevő keresztül barátságos módon az alábbiak szerint :
1 Ha minőségi probléma, vevő is benyújthatja, azzal érvelnek, belül 15nap, miután megkapta az árut, a vevő köteles fotó vagy videó, illetve egyéb bizonyítékot, hogy az eladó a azonosítani.
2 Ember alkotta sérült, a vevők a teljes felelősséget.
3 a Termék minőségét feldolgozó program :
1). A vevő vissza az árut nekünk, valamint a felelős vissza a szállítási költségek; beérkezése után az áruk ,küldünk egy új termék, a vevőnek kifizetni a küldést újra végrehajtani a szállítási költség.
2). Ha az áru (teljes ár beleértve a szállítási kevesebb, mint 10 USD) vannak minőségi problémák, mi elküldjük az új termék, a vevőnek a következő sorrendben; ha a vevő nem't tervezi, hogy egy új rend a közeljövőben, vevő fizethet az újraküldés szállítási költség, valamint kérte, hogy küldje el újra egy új termék.
Visszajelzés :
1 függünk a vevői elégedettség, hogy sikerül. Ezért az ön visszajelzése rendkívül fontos számunkra.
2, Ha elégedett a elemek, kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést. Hagyjuk egy pozitív visszajelzést, hogy később.
3 lépjen Kapcsolatba velünk e-mailben vagy a kereskedelmi manager : cn1000658066, mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. Foglalkozni fogunk megoldani minden problémát, a lehető leghamarabb.
Remélem, élvezze nálunk vásárolt!

A termékről

Méret:
M
Típus:
Kutyák
Funkció:
Személyre Szabott,Szakadár,Gyorskioldó
Márka Név:
ETHIN
Évszak:
Minden Évszakban
Típus:
Beállítja
Anyag:
bőr
Minta:
Szilárd
Használat:
nyakörvek vezet
Alkalmazható Kutya Fajta:
Közepes vagy Nagy méretű kutya
Modell Száma:
PTH-CL-0029
Funkció:
nyakörv, póráz-készletek
szín:
Barna
Típus:
nyakörv + póráz
Gallér Típusa:
Alapvető Nyakörvek
Kutya Hám Típus:
Alapvető Kötőfék Harness
Kutya Póráz Típus:
Alapvető Póráz

Az ügyfél választása