új 10DB/Sok 30 db/oldal tároló érmék album lap érme album loose-leaf inners Érme Birtokosai forró eladó
Újszülött

új 10DB/Sok 30 db/oldal tároló érmék album lap érme album loose-leaf inners Érme Birtokosai forró eladó

HUF 2157.00
HUF 3080.70

Rendelhető


Termék Neve : 10 Pages/Sok 30 db/Oldal tároló érmék album lap Érme Album Loose-leaf inners Érme Tulajdonosoknak ingyenes shpping MÉRET : Méret album : 255*200 mm-es, 30 db/Oldal,méret érme 33mm Anyaga : PVC Használat : Magas minőségű loose-leaf átlátható belső oldalak c oin ablum MEGJEGYZÉS : csak inners nem tartalmazza érme vagy lemezborító .
Szállítás
1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO)
2. Az elemek csak szállították, miután megkapta a fizetés.
3. Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.
4. A látható képek nem a tényleges elemet, majd az ön csak tájékoztató jellegű.
5. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt.
6. Ha nem kaptunk a szállítás 40 napon belül a fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. A mi célunk az elégedett vendég!
7. Miatt raktáron állapota idő különbségek, akkor választhat, hogy a hajó az elemet az első rendelkezésre álló raktár, gyors kiszállítás.
8. Nem vagyunk felelősek semmilyen balesetek, késedelem vagy egyéb kérdéseket, amelyek a felelősség a szállítási szolgáltatás.
9. Minden behozatali költségek vagy díjak a vásárló felelőssége.
Fizetés
1.kártyát elfogadunk, valós idejű banki átutalások, valamint offline kifizetések. lehet választani, az egyik, hogy fizessenek érte.
2. Megrendelés előtt, kérjük, erősítse meg, árképzés, illetve egyéb adatait a szállító.
3. Kérjük, vegye követő 3 napon belül a megrendelés.
4. Mi csak a hajó az alapértelmezett cím Ali Pay ha nem, értesítsen minket.
5. Kérjük, győződjön meg róla, hogy olvassa el a teljes leírását, valamint elfogadja, hogy az ügylet vásárlás előtt
6. Ha't pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül.
Visszajelzést
1. Támaszkodunk a Alibaba hírnevének, valamint a vevői elégedettség, hogy sikerül. Ezért az ön visszajelzése rendkívül fontos számunkra, kérem, hagyjon jó visszajelzést számunkra, ha elégedett az áru, illetve szolgáltatás.
2. Biztosítunk kiváló minőségű, jó szolgáltatás. Gondoskodunk ügyfeleink számára érték, valamint a vélemények. Ezért igyekszünk olyan légkört teremt, a bizalom, az őszinteség .Várjuk alkotó sikeres üzleti kapcsolatok új ügyfelekkel a világ minden tájáról.
3. Az ön elégedettsége a vásárlás elengedhetetlen, fontos nekünk A VISSZATÉRÍTÉS : 1. Nyissa ki a csomagot, azonnal, ha've őket, hogy ellenőrizze, ha ez a termék rendelt 2. Ha valami baj van a termék, forduljon hozzánk az első alkalommal. Minden vissza elem kell, hogy legyen a márka új állapot, ami azt jelenti, hogy az elem soha nem használt, de megtartotta az eredeti csomagolásban.
4. A postaköltség díja nem visszatéríthető
5. Nem azt állítja, tiszteletben tartják után 3 napon csomagot kapott AZ ADÓK, VÁMOK : 1. A megrendeléseket lehet, behozatali vámok hatálya alá esnek, és/vagy az adók, valamint a további díjak az egyedi engedélye kell venni, az ön által. 2. Ha a csomag elutasítása miatt az elutasítás fizetni, vám, adó-és/vagy vámok, valamint a vevő követelés vitás, van, hogy figyelmen kívül hagyja ezt a vitát nem fedezi a visszatérítés.
Visszatér and Exchange

A termékről

Kötelező:
Vezeték Kötelező
Méret:
12 inch
Stílus:
Loose-leaf fotóalbum
Modell Száma:
HGHDSPA18
Fénykép Tároló Mennyiség:
401-500 lapok
Márka Név:
Dahomemon
Borító Anyag:
PVC
Típus:
Interleaf Típus
Használat:
érme gyűjtemény
Használat:
Érme album
oldal méret:
252*200mm
érme:
30 db
érme méret:
alatt 33mm
Anyag:
PVC
Használat:
lap Érme Album
tárolási érmék album:
lap érmék album
Név:
érme gyűjtemény könyv

Az ügyfél választása