vízálló Új Termék Törölhető Motor Maintenace Figyelmeztető RPM Fordulatszámmérő Számláló óra méteres tengeri kisebbfajta áttörést hozott a RL-HM032R
Újszülött

vízálló Új Termék Törölhető Motor Maintenace Figyelmeztető RPM Fordulatszámmérő Számláló óra méteres tengeri kisebbfajta áttörést hozott a RL-HM032R

HUF 5057.00
HUF 7546.50

Rendelhető


Runleader büszkén mutatja be az új RL-HM032 R Digitális Háttérvilágítás Többfunkciós Tach/Óra mérő. Ez a munka minden 2, vagy 4 stroke-gáz motor akár 8 henger.Ez egy erős időzítés rendszer, FORDULATSZÁM mérő rendszer, valamint néhány más, egyedi funkciót design.
Az időzítés Rendszer, Beleértve a következőket : felhalmozódó összes futó óra TOT , a felvétel részleges működési idő MUNKÁT ,karbantartás időzítő állítható szabadon 0-200 óra SVC , stb.
FORDULATSZÁM Mérő Rendszer, Beleértve a következőket : mérési jelenlegi motor FORDULAT / perc ,a felvétel megtekintése motor MAX FORDULATSZÁM ,beállítás fordulatszám-túllépés figyelmeztető funkció, frissítési gyakoriság beállítható 0.5 S vagy 1-ES,stb.
Egyedi Design, Beleértve a következőket : könnyű telepíteni,cserélhető CR2032 elem tárolt adatok automatikusan után az akkumulátor cseréje,zöld háttérvilágítás nagy LCD design,vízálló Arány IP68,stb.
Emellett a termékek volna CE valamint a ROHS minősítés. Ez egy szabadalmi mind Kínában, mind az Egyesült Államokban .
Ez általában egy órán méteres rekord benzin motor teljes futó óra részleges időt azzal, hogy az indukciós a gyújtógyertya kábel. Az óra mérő azt mutatja, teljes órán át, majd részleges időben felhalmozott. Részleges időzítés lehet megtekinteni reset gomb megnyomásával.
A benzin motor karbantartást igényel a megfelelő időben, hogy garanciát a jó teljesítmény. Az SVC funkció fordulatszámmérő, hogy emlékeztesse a megfelelő időben. Ezt az időt lehet beállítani a felhasználó által. Ez egy nagy óra, méter vagy időzítő.
A tach óra-mérő azt mutatja, aktuális RPM, amikor a motor jár. Az időzítés pontossága 10 RPM. Összehasonlítva a fordulatszámmérő mutatóját, megjelenik RPM pontosabb. Mi több kiemelkedő, hogy a tach óra méteres rekord motor MAX RPM belül egyszer munkaidő.
Milyen nagy FORDULATSZÁM károsíthatja a motort alapján a márka a motor. Különböző márka, különböző korlátozott RPM. Hosszú ideig magas RPM, hogy a motor sérült. Mennyire fontos emlékeztetni arra, magas RPM! Ez általában egy órán méter beállíthatja, hogy a több mint RPM figyelmeztetés a felhasználók által.
Ezt fel lehet használni a tetején a fordulatszámmérő a különböző motor gépek. Ez az ideális fordulatszám-mérő a Paramotors, Microlights, Tengeri Motorok - Inboards, valamint Külső. Is használja a Szivattyúk, Generátorok, Mowesr, Modell Hajó, motorkerékpárok, Robogók, Tisztítószerek meg Láncfűrész.
Ez általában egy órán mérő nem igényel kiegészítő tápegység. Ez egy belső akkumulátor az akkumulátort ki lehet cserélni. Adatok automatikusan mentésre kerül, ha az akkumulátor cseréje. Ez egy hosszabb élettartam, mint a semmi óra mérő, amely az akkumulátor nem cserélhető.
Arról, Vásárlás
1. Vásárolhat kattintva közvetlenül a platform.
2. Kedvezmény értékesítési promóciók kerül megrendezésre szabálytalan platformon. Felveheti a boltba, hogy A Kedvenc Tárolja.
3. Ha kell előzetes értesítés esetén, vagy emlékeztetni, hogy a nap promóciós tevékenységek, kérem, hagyjon üzenetet. Tájékoztatjuk, hogy abban az időszakban, promóciós tevékenységek.
4. Ha többet vásárolnak, mint egy darab egy időben kiválaszthatja a megfelelő termék link, vagy lépjen kapcsolatba a szervizközponttal. Kedvezményt kap hamarosan.
5. Ha ön kereskedő, akkor küldjön üzenetet, vagy lépjen kapcsolatba a szervizközponttal, jó ár, új termékek, javaslatokat adnak.
A Fizetési
1.

A termékről

Elem Magasság:
1.7cm
Márka Név:
runleader
Modell Neve:
RL-HM032R
Elem Szélessége:
3.5cm
Különleges Funkciók:
óra mérő/fordulatszámmérő
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Elem Hossza:
5.6cm
Anyag Típusa:
ABS
Cikkszám Átmérő:
3.5cm
Elem Súlya:
80g

Az ügyfél választása