RL-HM035R Háttérvilágítás magas színvonalú Óra Mérő Fordulatszámmérő, FORDULATSZÁM MÉRŐ, ATV Traktor Generátor Fűnyíró Pit bike külső TENGERI
Újszülött

RL-HM035R Háttérvilágítás magas színvonalú Óra Mérő Fordulatszámmérő, FORDULATSZÁM MÉRŐ, ATV Traktor Generátor Fűnyíró Pit bike külső TENGERI

HUF 7798.00
HUF 13446.00

Rendelhető


Runleader büszkén mutatja be az új RL-HM035 R Digitális Háttérvilágítás Többfunkciós Tach/Óra mérő. Ez a munka minden 2, vagy 4 stroke-gáz motor akár 8 henger.Ez egy erős időzítés rendszer, FORDULATSZÁM mérő rendszer, valamint néhány más, egyedi funkciót design.
Az időzítés Rendszer, Beleértve a következőket : felhalmozódó összes futó óra TOT , a felvétel részleges működési idő MUNKÁT ,karbantartás időzítő állítható szabadon 0-200 óra SVC , stb.
FORDULATSZÁM Mérő Rendszer, Beleértve a következőket : mérési motor jelenlegi FORD / perc ,a felvétel megtekintése motor MAX FORDULATSZÁM ,beállítás fordulatszám-túllépés figyelmeztető funkció, frissítési gyakoriság beállítható 0.5 S vagy 1-ES,stb.
Egyedi Design, Beleértve a következőket : könnyű telepíteni,cserélhető CR2032 elem tárolt adatok automatikusan után az akkumulátor cseréje,zöld háttérvilágítás nagy LCD design,vízálló Arány IP68,stb.
Emellett a termékek volna CE valamint a ROHS minősítés. Ez egy szabadalmi mind Kínában, mind az Egyesült Államokban .
Ez általában egy órán méteres rekord benzin motor teljes futó óra részleges időt azzal, hogy az indukciós a gyújtógyertya kábel.
Az óra mérő azt mutatja, teljes órán át, majd részleges időben felhalmozott. Részleges időzítés lehet megtekinteni reset gomb megnyomásával.
A benzin motor karbantartást igényel a megfelelő időben, hogy garanciát a jó teljesítmény.
Az SVC funkció fordulatszámmérő, hogy emlékeztesse a megfelelő időben. Ezt az időt lehet beállítani a felhasználó által. Ez egy nagy óra, méter vagy időzítő.
A tach óra-mérő azt mutatja, aktuális RPM, amikor a motor jár. Az időzítés pontossága 10 RPM.
Összehasonlítva a fordulatszámmérő mutatóját, megjelenik RPM pontosabb. Mi több kiemelkedő, hogy a tach óra méteres rekord motor MAX RPM belül egyszer munkaidő.
Milyen nagy FORDULATSZÁM károsíthatja a motort alapján a márka a motor. Különböző márka, különböző korlátozott RPM. (olyan, mint a motor,a yamaha motor,ktm motor) Hosszú ideig magas RPM, hogy a motor sérült. Mennyire fontos emlékeztetni arra, magas RPM! Ez általában egy órán méter beállíthatja, hogy a több mint RPM figyelmeztetés a felhasználók által.
ize : 14.0000 pt; mso-font-kézi alávágás : 1.0000 pt; " > MAX RPM belül egyszer munkaidő.
Ezt fel lehet használni a tetején a fordulatszámmérő a különböző motor gépek. Ez az ideális fordulatszám-mérő a Paramotors, Microlights, Tengeri Motorok - Inboards, valamint Külső.
Is használja a Szivattyúk, Generátorok, Mowesr, Modell Hajó, motorkerékpárok, Robogók, Tisztítószerek meg Láncfűrész.
Ez általában egy órán mérő használata több kiváló anyag, teljes nézet kijelzés, amely segítségével a felhasználó látni a képernyőn tisztább különböző szögekből.
Ez általában egy órán mérő nem igényel kiegészítő tápegység. Ez egy belső akkumulátor az akkumulátort ki lehet cserélni.
Adatok automatikusan mentésre kerül, ha az akkumulátor cseréje. Ez egy hosszabb élettartam, mint a semmi óra mérő, amely az akkumulátor nem cserélhető.
.
Ez a mérő lehet telepíteni a 3 ways
1. Telepítse a 3 M matrica.( tartalmazza)
2. Telepítése csavarokkal.(tartalmazza)
3. Telepítse a mérő óra konzolok. (a csomag nem tartalmazza)
Kattintson az alábbi linkre, vásárolni óra mérő konzol.
Arról, Vásárlás
1. Vásárolhat kattintva közvetlenül a platform.
2. Kedvezmény értékesítési promóciók kerül megrendezésre szabálytalan platformon.

A termékről

Modell Neve:
RL-HM035R
Márka Név:
runleader
Elem Súlya:
80g
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Elem Magasság:
1.7cm
Különleges Funkciók:
óra mérő/fordulatszámmérő
Elem Szélessége:
3.5cm
Cikkszám Átmérő:
3.5cm
Elem Hossza:
6.7cm
Anyag Típusa:
ABS

Az ügyfél választása