DIY LT1083 Állítható Tápegység Készlet / Board / PCB 0-35V DC Kimenet
Újszülött

DIY LT1083 Állítható Tápegység Készlet / Board / PCB 0-35V DC Kimenet

HUF 1350.00

Rendelhető


Bemeneti feszültség tartomány : ÁC2.5-36 V
Kimeneti feszültség tartomány : 1.25-36 V ( max áram akár 7 A)
NYÁK méret : 102mm*45mm
hűtőborda magasság : kb 40mm.
Megjegyzés : ez a LT1083 CP használják.
2. ezen a fórumon is lehet csatlakozni a Kettős HÁLÓZATI feszültség kimenet 3 vonalak DC vagy 4 sor KP. mint az alábbi képen :
LT1083 az Linglierte cég high-power lineáris három terminál szabályozó IC , a kimeneti áram akár 7 A. Lehet futni olyan alacsony, mint 1 V lemorzsolódás feltételek ; áll rendelkezésre a különböző jelenlegi szintet, az on-chip korrekció áramkör körülmények között is biztosítja a garantált minimális nyomás , képes lesz arra, hogy állítsa be a kimeneti feszültség 1% - os pontossággal . Annak mértéke az 0.015% feszültség-szabályozás , terhelés rendelet 0,01% - os , a termikus áram határ védelme
7 A jelenlegi teljesítmény elektronikus gyártás , CD-ROM-vagy csöves erősítő végtelen jelenlegi helyzetben , mint például a kell használni a nagy , is elérhető a pre - amp tápegység , de még használható számos kis erősítő áramkör ( megjegyzés : a hőt ), IC a túlmelegedés, túlterhelés elleni védelem,
A minimális differenciális bemenet, mind a kimenet : 2.5 v (LT1083 nem vonatkozik a nagy feszültség különbség munka , bemenet, kimenet, lehetőleg belül 10 V, 3-5 V-os, a legjobb, ami lineáris IC, fogyasztás arányos a nyomás , a maximális nyomás nem lehet több, mint 20 V)
Csomag tartalmazza : LT1083 CP Lineáris tápegység készlet X 1
Három változata az opcionális , PCB, tápegység készlet, valamint tápegység testület.
(Megjegyzés : a tápegység készlet, az összes alkatrészt kell forrasztani egyedül. PCB , nem tartalmazza az összes elektronikus alkatrészek ).

A termékről

szín:
PCB, tápegység készlet, tápegység igazgatóság
Csomag:
Igen
Modell Száma:
LT1083
Maximális Teljesítmény Csatornánként:
35W
Márka Név:
GZLOZONE
Csatornák:
tápegység készlet

Az ügyfél választása