Boldog Fuvola OS Éjjel AIO ruha pelenka a baba, bambusz varrott belül helyezze be,tépőzáras változat,S, M, L-állítható
Újszülött

Boldog Fuvola OS Éjjel AIO ruha pelenka a baba, bambusz varrott belül helyezze be,tépőzáras változat,S, M, L-állítható

HUF 2430.00

Rendelhető


Tisztelt ügyfelünk,
Köszönöm az időt, hogy olvassa el ezt az üzenetet. Egyre több ügyfél kéri, a nagykereskedelmi árát, a jobb kommunikáció, szeretnénk felsorolni néhány a válaszok, mint az alábbi :
1.Ha ön nagykereskedő, illetve a tervezett sorrendben 50pcs, 100 vagy annál több, kérem hagyjon üzenetet, azt szeretném, hogy önnek, mint egy db. természetesen egy kis kedvezmény a nagyobb érdekében.
2.Nagyobb megrendelés (50pcs,100 vagy több), akkor általában küld ki csomagok expressz (DHL, Fedex, UPS, Arames vagy SF-express, stb.).Ha inkább mások kérem tudassa velem.
3.Mi is kijelentem, hogy az érték, amit akartak, de valószínűleg akkor is meg kell fizetni, néhány import adók. A kifizető az adót, kötelezettség-a polgár, kérem, ne tegye a költség, ha kell fizetnie a vámot. kérjük, ellenőrizze a törvény előtt ad jelzést.
Jó vásárlást
Zöld Baba Boltban Boldog Fuvola Hivatal Tisztelt ügyfelünk, Köszönjük, hogy időt, hogy olvassa el ezt az üzenetet.
Ez a RENDSZERES Este AIO/AI2 pelenka, inluding egy tökrészeg bambusz betét, valamint egy NYELV helyezze be, ez nagy nedvszívó de nem terjedelmes. Általában csak egy pelenka, egész éjjel, ha azonban a pisi túl "nagy", pls hozzá egy betét alatt a varrva-a betét.
Meleg üdvözlettel Zöld Baba Boltban Boldog Fuvola Hivatal Megjegyzések : 1. Vízálló fedél; 2. Varrott belül helyezze be : 3 réteg bambusz; 3. Varrva, beszúrás : mikroszálas*3 + velúr szövet*1 4. Száraz-gyors velúr szövet, a víz tud átjutni nagyon gyorsan 5. Dupla leacking őrök
Megjegyzések : beállíthatja, több példány fog, ha megfelelő idő, nagykereskedelmi érdekében, csak hagyj üzenetet; A raktáron változik minden nap, kérem, tartsa a kapcsolatot, mint mi lehet elérni, ha bármely nyomtatási raktáron. A nagy ügyfelek,ha azt szeretné, hogy a hely egyedi megrendelésre(válassza a nyomtat a nyomatok színminták, hogy a saját pelenka), kérem írjon nekem üzenetet, a csapat meg fogja érni kapcsolatban az moq, illetve speciális, ár, stb.

A termékről

Elem Típusa:
Pelenkák
A nemek közötti:
Unisex
Mennyiség:
300
Anyag:
PUL
Korosztály:
19-24 hónap 10-12 hónap 4-6 hónap,7-9 hónap 13-18 hónap
Osztályozás:
Pelenka
Modell Száma:
L
Márka Név:
HappyFlute
Megfelelő súly:
5-12 kg
szín:
Nyomtatás
Outer material:
100% poliészter a poliuretán laminált
Funkció:
Szén bambusz belső
Megfelelő súly:
5-15 kg

Az ügyfél választása